Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 2. marraskuuta 2013

Marras

Odotusta jo ilmassa. En malttanut olla jo etsimästä kukkakaupan  valikoimista hyasinttejä. Olivat tulleet kauppaan kuulema päivää aiemmin :) Valitsin lilan sävyiset sipulit. Hyasintti on minun joulukukka, se on lapsuudesta mieleen jäänyt, kenties sen vahva tuoksu tuo muistoja mieleen ja se tuo pisteen iin päälle joulun päiviin. Nyt nämä ovat pyhäinpäivän kukiksi.
Jälkkärikulhot ovat valkoisesta kivitavarasavesta dreijatut ja jokainen omanlaisensa.

Marraskuu tuo pimeyttä mukanaan, mutta meillä talossamme asuu yksi marraskuun lapsi joka jälleen laskee tässä vaiheessa päiviä, se tuo jännitystä ja pirteyttä ilmaan. Sitä ennen olisi kahdet kädentaitomessut tällä kuulla ja sitten juhlimme marraskuista!


4 kommenttia:

 1. Kauniit pyhäinpäivän kukat siellä♥
  Täällä marrassade kasteli meidät kesken hautausmaareissun.
  Nyt annan glögin lämmittää olemusta:)
  Onnea jo marraslapselle! Marraskuun lapsonen olen minäkin ja tämä marraskuu piirtää puolenvuosisadan pituiseksi eletyn elämäni jo:)

  Ihanaa, pian saa antaa ajatusten lennähtää joulun ihmeen ympärille!

  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon onnea sinullekin marraskuiselle! Sinulla on hieno merkkipaalu :) Lämmin glögi on ihana kaveri kylmän jälkeen. Itselläni on ollut ajatuksissa josko glögiä itse toteuttaisi mustaherukkamehua maustamalla... Kanelitanko,kardemummaa joukkoon.. Tuota mustaherukkamehua kun on kesällä tullut keitettyä :)
   Sadetta on tälläkin ollut, tänään sumu antoi päivälle piirteet!
   Voi hyvin myös <3

   Poista
 2. Oi miten kauniit hyasinttiasetelmat! Niin likeinen tuo marrasodotus, täällä kun marraslapsia kaksittain, äitee ja tytär:) Eilen juhlittiin esikkoa, viime vuonna virallisesti aikuisen kirjoihin ehättänyttä, ihmetteli itsekin jo hymysuin "vanhenemistaan." Oi tätä ajan juoksua..

  Iloa, valoa marrasmessuihin ja synttärilapsoselle!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea sinne kahdelle marraskuiselle :)
   Sinulla on sitten jo "iso pikkuinen" jos jo täysi-ikään ehtinyt :) Minun esikoinen täyttää tammikuussa 18 ja nyt kovasti on ajankohtainen ajokortin hankinta. Niinpä totean vaan samaa että oi oi tätä ajanjuoksua! Vastahan hänkin oli pieni pellavapäinen taapertaja... Ajankulun nopeuden huomaa hyvin jälkeenpäin ja sen kuinka lyhyt on loppujen lopuksi lapsuuden aika.

   Voi hyvin :)

   Poista