Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

tiistai 30. toukokuuta 2017

Asuntomessut ja kevättä


 Kuva: Iida Kulhua

Savikäsinen moikka! 
Täällä päivät sujuvat lähes tuttuun rataan, kädet useimmiten savessa. Minulla on kevään mittaan ollut muutama kuvajaa myös pajallani ja tässä Iida Kulhuan linssin takaa arkikuva. Hänkin on saanut (kuten aiemmissa postauksissa Petra Veikkola) kivasti talletettua tunnelmaa ja tekemistä kuviin. Iida kuvasi työpäiväni touhuja ja muita hänen otoksiaan julkaisen varmasti jatkossakin (mm insta ja fb). Muuten tulikin mieleen, ellet ole vielä kurkannut, niin tässä --> instagram sivuni. 



Asuntomessut lähestyvät kovaa vauhtia ja ne ovat tänä vuonna Mikkelissä. Tänne messuille pyydettiin keramiikkaani esille, kohteeseen nro 20 (passiivikivitalo). Tässä muutama kuva alla sisustussuunnittelijan ottamana eiliseltä jolloin kohteessä oli lehtikuvausta. 
Ilo myös ilmoittaa samalla tässä että Mikkelistä saa nyt myös keramiikkatuotteitani, tämän messukohteen sisussuunnittelijan omalta puodilta, yhteystiedot näet täältä.




Iloinen asia kevääseen on täällä että saamme juhlia lakkisankaria ensi viikonloppuna :) eli myös kiirettä sen puoleen. Ruokasuunnittelua tehty ja leipomuksia pakkaseen. Yksi valmistelu oli astioiden dreijaus juhlia varten. Se kun tahtoo olla sanonnan mukaan täälläkin niin että "suutarin lapsella ei ole kenkiä", tunnustan täälläkin sen olleen näin. Itselle tulee otettua ns kakkoslaatua olevat tuotteet ja ykköset myyntiin... Mutta nyt ihan varta vasten on itselle tehty täällä lautasia ja kahvikuppeja :)

Iloa kevääseesi! Ja lämpenevää toivotaan <3





4 kommenttia:

  1. Täällä ollaan valmiina ihanien tuotteitesi kera��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, kiva kuulla :) Hienoa tehdä yhteistyötä, kiitos sinulle!!!
      TOivotaan antoisaa kesän aikaa :)

      Poista