Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 23. helmikuuta 2017

Kevättalven tuulia


Pieni loma takana. Metsän keskellä tuli vietettyä todella rauhallinen muutaman päivän loma. Täytynee välillä lähteä pois työn ääreltä, jotta on aikaa kunnolla ulkoilla ja saada ajatukset totaalisesti pois arkikuvioista. Sukset laitoin myös ensimmäisen kerran tänä talvena jalkaan, sekä laskettelusukset että hiihtosukset. Olipa ihanaa <3 Harmiksemme vaan hiiret olivat juhlineet mökissä ennnen meitä. Saanee kissa lähteä seuraavan kerran matkaan mukaan ;) 

Paljon on kyselty Suomi 100- tuotteen jälkimmäistä sarjaa (1988-2017). Niiden myyminen tulee ajankohtaiseksi kun ovat valmiit. Ne ovat osittain vielä työn alla, osa valmiina, osa raakapoltettu ja osa vielä dreijaamatta eli menee jokunen viikko... Ilmoittelen täällä blogin puolella sekä fb:n ja instagramin puolella vielä ennen julkaisua miten seuraavan satsin varaus tulee tapahtumaan. Pieni muutos tiedossa :) Viimeksihän viestitulva oli valtava ja vaati monen tunnin ja työpäivän purkamisen. Mutta vaikka kysyntä oli runsasta niin toiveita tuli samalle vuosimukille monen mukin kohdalla useita eli vapaana on vielä alkuvuosikymmenien mukeja. Ilmoittelen niistäkin jossain vaiheessa tai aina tietysti voi kysellä vaikka s-postitse yksityisesti :) Vielä edellisen sarjan (1917-1987) muutamaan varaukseen odotan vahvistusta ja ellen saa vahvistusta niin laittanen ne uudelleen myyntiin. 

Keväälle on ensimmäinen myyntitapahtuma myös pian tulossa :) Eli keramiikkani kanssa suuntana Espoo 5.3. ja Cafe Latten kartanopuodin tapahtuma :) 

Tarkemmin siitä tässä: 

SU 5.3. klo 11-15 Cafelatte Kartanopuodin Pellava- ja keramiikkapäivä.

Mukana Koti kaupungin laidalla Fridan pellavia, Tuias keramiikkaa, kukkia ja kakkuja..

Päivän päätteeksi suosittu valokuvauskurssi (ilmoittautumiset frida@luukku.com) KURSSI TÄYNNÄ!

Nähdäänkös täällä tällöin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti