Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 18. elokuuta 2016

Elokuun hetkiä


Elokuuta menään ja syksyltä niin jo tuntuu, varsinkin tämä sateisuus sen syksyn tunteen saanee aikaan. Toivoa lämpöisestä jaksosta on säätiedotuksissa luvattu, jospa jo huomenna lämpenisi... TOIVOTAAN!!
Vielä kun voisi hyvin olla kesän lämpö luonamme! Elokuun illat ovat olleet kauniita ja yhden ihmeellisen kauniin hetken tähän laitan, iltalenkillä taivas oli punaisena ja kun usva laskeutui... Ei voi sanoin kuvata näkymää, ihmeellinen tunnelma, mutta onneksi kännykkä oli matkassa ja muisto yritetty napata hetkestä. Kyllä meille ihmisille tarjoillaan luonnossa paljon upeaa ja kaunista katsella <3

Luonnosta on nautittu kesän ajan ja sen kukkasistakin. Ojakärsämö on yksi lempparini ja kuivakukaksi kerätty ja säästänkin siitä kimpun talven päiviin muistoksi kesästä. Hiirenvirna on toinen, rikkakasvi lähes on, mutta kaunis maljakossa sekin. 
Kasvimaan satoa olemme myös korjailleet ja sen antimista saaneet nauttia :)

Tänään myös tuli tuotteilleni uusi jälleenmyyjä Helsingin keskustaan, sisustusliike Zarro Fredrikinkadulla. Heillä hyllyillä nyt mukeja, kannuja, aluslautasia, kynttilänpidikkeitä. Design liike sai näin ripauksen käsityöläisen tekemää käyttökeramiikkaa. Mukavaa tietysti on, että olivat pienen käsityöyrittäjän bonganneet :)

Elokuun lopulla sitten tiedossa Loviisan Wanhat talot -tapahtuma ja sinne lähden käsityöläisten kujalle tuttuun tapaan mukaan. Tosin Karlskronabulevardilla Itu-torin tapahtuma on tällä kertaa vain lauantaina. Usein tämä ajankohta Loviisassa, Elokuun loppu, on ollut lämmintä ja aurinkoista aikaa. 
Toivotaan taas!

Ps. Teekuppikuvat teehetkistäni, muut tuotekuvat sisustusliike Zarrosta

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu! Freda on matkan varrella, joten täytyypä käydä...

    VastaaPoista
  2. Kaunis usva!
    Onnea uudesta jälleenmyyjästä. Pidän mielessä seuraavalla Helsingin reissulla.

    VastaaPoista