Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi

Uusi uutukainen vuosi edessä. Tuokoon se mukanansa kaikellansa sinulle hyvää! Tällä toivotuksella tervehdys :) 

Vuoden vaihde toi tänne pakkaset ja lumen. Ensimmäinen lumienkelikin on myös ilmestynyt pihamaallemme, kiitos nuorimmaisemme :) Uuteen vuoteen ei täällä kuulu ihmeellisempiä juhlallisuuksia, lapsille muutama ilotulite ja tähtisadetikku, siitäpä se syntyy ja ehkäpä hiukkasen pidempään valvomisesta jne. Tietysti itselle vuodenvaihtuminen on tietynlainen suunnan tarkastelun paikka; menneeseen katsomista, arviointia, uuteen kurkotusta ja uskallusta ja toivoa, toiveita, odotusta... Toiveissa ihan tavisarkea ja kuulostelua siitä miten voisi olla omalla paikallaan, kenties tukena sille joka tukea kulloinkin tarvitsee... Hajanaisia ajatuksia, mutta jotain toiveita tällaisia.

Vieraiden kyläillessä meillä uuden vuoden aikaan, tuli leivottua pekaanipähkinäkakkusia. Murotaikinapohjalla manteli-pekaanipähkinätäytteellä (täyte sokeria, rasvaa, kananmunaa, perunajauhoja, pähkinää). Terveellisempiä versioita yritin tehdä käyttäen täysjyväjauhoja ja intiaanisokeria. Ohje oli aikanaan jostain ruokalehdestä napattu ja tallennettu keittiön kaapin oven sisäpuolelle :) Ihan jees maku, ei kovin makea.

Kaikkea hyvää tammikuulle ja uuteen vuoteen! Täällä nuorimmainen suunnittelee synttäreitään, "kakkukuukausi" siis :)9 kommenttia:

 1. Vuoden vaihtuminen tuo monenlaisia mietteitä mieleen. Viime vuodesta ja nyt tästä alkavasta. Mitä se tuo tullessaan.
  Mutta toivotaan kaikkea hyvää, terveyttä, onnellisuutta ja mielenkiintoisia päiviä! Niin sinulle kuin minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, toivotus hyvän uuden alkaneen vuoden :) Pakkasterkuin täältä, -T

   Poista
 2. Niin kauniita, ihanan herkkiä kuvia ja ajatuksia <3 Uusi vuosi on kuin uudelle aukeamalle pääsemistä. Iloista alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama lehti "kirjoitettu" tämän vuoden päivistä ja sen avoimesta kirjasta.. Mikä onkaan "käsikirjoitus", selviää sitten ajan myötä. Kaikkea hyvää sinne kera hyvän uuden vuodentoivotuksen :)

   Poista
 3. Hyvää, onnen- ja työntäyteistä uutta vuotta ihana <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä ihana!!! :) Hyvää alknutta vuotta myös sinne roppa kaupalla :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä samaa toivottelen sinne sinulle :)

   Poista
 5. Olen eka kertaa blogissasi, löysin tämän Sussin blogin kautta. Sinulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi. Kauniita kuvia. Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista