Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 3. joulukuuta 2015

Joulunaikaa


 


Joulun aikaan ja adventtiin ollaan asteltu. Pipareita, glögiä, hentoiset kuuset kuistilla ja jouluvaloja ripoteltu pitkin kämppää... Ripoteltu näin hiljalleen tunnelmaa. Ensimmäinen kynttilä sytytetty ja puhallettukin adventtikynttelikössä. Lunta toivoisi vielä ympärille! 
Tämä joulunaika on myös käsityöyrittäjälle sesonkia ja myöskin dreija on ahkeraan pyörinyt. Nyt messu- ja myyjäisaika verottaa kotona sen kummemmilta jouluisilta touhuilta ja tunnustan ettei yhtäkään lahjaa ole vielä hankittu.. Ehtii tietty kyllä. Lapset ovat sen verran isoja ettei heille hankitakaan kuin muutamat paketit harkitusti. Kun messuilut ovat ohi, niin sitten keskittyminen joulutouhuihin ja niihin lahjoihin. 
Tänä vuonna en ottanutkaan muita messuja itselleni kun nyt menossa olevat Naisten Joulumessut Helsingissä ja sitten Lohjan Menneen ajan Joulu -tapahtuma 12-13.12. Jos piipahdat näissä tapahtumissa, niin poikkea moikkaamaan :) Ja kiitos teille jotka olette käyneet moikkaamassa menneissä tapahtumissa <3

Yksi perinteeksi muodostunut juttu on täällä "mamman joulukalenteri" johon meitsi mammatonttu sujauttaa iltaisin yllätyksiä (purkkaa, pieniä koulutarvikkeita, herkkuja...), toivon vaan että kaiken touhuttamisen lomassa en unohtaisi tätä tärkeää juttua jonain iltana. Joskus on näinkin käynyt ja nopskaa sitten aamulla on vasta pussukat täytetty :) Tällaisia touhuja täällä. Tänään muuten hoksasin jouluradion ja on kyllä nautinnollista kuunnella sitä. Tunnustaudun jouluihmiseksi <3

Olkoon adventin aikasi odotusta täynnä, hyvää vointia <3


8 kommenttia:

 1. Hei, tapasimme Hyvinkäällä. Ostamani valkoiset kynttilänpidikkeet menivät lahjoiksi molemmat. Vielä kun saisin itsellekin. Tsemppiä messuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Messuhulinat takana ja yksi tapahtuma vielä edessä ensi viikonloppua. Kiva kuulla että sait kynttilänpidikkeistä lahjat, toivotaan niiden tuovan paljon lämmintä tunnelmaa saajille :) Kaikkea hyvää sinulle!

   Poista
 2. Hei, näin tänään töitäsi Naisten messuilla. Aivan todella hurmaavia! Valinnan vaikeus vielä vain vaivaa...:) Mutta jotain aion suoda itselleni.

  Hyvää vointia ja ihanaa adventin aikaa myös sinulle <3

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Hauska kuulla ja kiitos toivotuksistasi! Adventin aika tosiaan aikalailla työn touhua täällä, mutta siinä lomassa joululaulut kyllä runsaasti soi ja kynttilän valoa laittelen ruokahetkiimme sekä paikkoja hiljalleen asetellaan jouluiseen asuun. Kaunista viikon jatkoa sinulle :)

   Poista
 3. Meilläkin joskus kävi niin, että tonttu muisti vasta aamulla, mutta onneksi sentään ennenkuin lapset heräsivät;)
  Ihanaa adventin aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Hymyilyttää sillä arvaas,täällä on käynyt samoin vaikka kuinka yrittää tsempata että muistaa.. Aamulla vasta muistin mutta onneksi muut vielä olivat unessa :)

   Adventti-iloa <3

   Poista