Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

perjantai 20. syyskuuta 2013

Syysmarkkinat


Syysmarkkinoita ja tunnelmaa rakennettu viikonlopun syysmarkkinoille Hyvinkäälle. Vanhan navettarakennuksen tunnelmallinen tila tarjoaa parastaan järjestää vanhanajan meinigillä markkinat. Tiedossa navettakahvila, jonne talon emäntä on leiponut punajuuri-suklaapiirasta ja kesäkurpitsakakkua kahvin kera. Pihamaalla odottaavat omenat laatikoissa ja oranssit isot kurpitsat ostajia. Tuoretta talkkunaa myynnissä, kuten myös Knehtilän tilan omia jauhoja.  Keramiikkaa olen käynyt kattamassa pienelle pöydälle pieneen huonetilaan. Vanhat jykevät ikkunalaudat tuo tunnelmaa nostattavaa lisäarvoa kattaukselle. Tähän miljööseen on aina ihana käydä tekemässä kattaus :)
Markkinat la 21.9. 13 klo 9-15


4 kommenttia:

 1. Oiiii, kuulostaa ja näyttää hurmaavalta. Keramiikkasi on todella kaunista ja pääsee hienosti oikeuksiinsa tuossa miljöässä. Jos asustaisin lähempänä, tulisin vissisti käymään. Tunnelmallista huomista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Viikonloppu hurahti ja kylmä hiipi heti maanantaista...Hrrr! Villaista on ollut pakko kaivaa esiin, sillä nämä ensimmäiset kylmenevät päivät tuntuu erikoisen kylmiltä! Tuo kuvan markkinapaikka on ihana, oikeasti sellaiset maalaistunnelmaiset markkinat tässä paikassa saa kyllä aina aikaan, sellaiset aidon tuntuiset... Jos jotenkin osaan kuvata asian ytimekkäästi!
   Mukavia syksyn päiviä luoksesi!

   Poista
 2. Olitkin palannut tänne! Niin paljon kaunista ja tunnelmallista täältä jo löytyikin monen postin verran. MAhdatkohan tänä vuonna tulla Turun joulumarkkinoille? Niin mieluusti hankkisin "kaveriksi " silloin ostamilleni ihanuuksille jotakin tekemääsi....HAluaisin isommalle pitkälle kynttilälle tarkoitetun kynttiläkipposen sen kapeamman mallin rinnalle:)

  No, aloinkin haaveilla ostoksista:)

  Olin kuluneen viikon Aslak-kuntoutuksessa (puhetyöläisille tarkoitetussa) Punkaharjulla. Ajomatka oli pitkä, mutta viikko jakoi paljon hyvää!

  Sinun syyspäiviisi paljon levollista kauneutta ja kuulautta! Olipa mukava "tavata" sinua taas täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, täällä sitä ollaan:) Turun seudulle en tänä vuonna ole tulossa ikävä kyllä, mutta nyt on muutama kysely tullut, joten laitan tuon Turun seudun kyllä korvantaakse harkintaan! Lohjan menneen ajan joulumarkkinat taitavat olla lähin tänä vuonna Turkua jonne olen menossa (joulukuun puolen välin kieppeillä).
   Punkaharju on kaunista järviseutua, siellä on joskus autolla ajeltu sen mutkikkaita teitä. Pitkät ajomatkat on usein itselle aikaa ajatella paljon ja pohtia tätä maailman menoa ja hiljentyä ajatuksissaan.. Joskus pitkissä ajomatkoissa on tämä hyvä puoli :)
   Kuulaita päiviä!!

   Poista